fbpx
Selymes íz, megbízható szolgáltatás
Monti ballonos ásványvíz

Ásványvíz Monostorapátiból

A selymes ízű karsztvíz a Balaton-felvidéken bukkan felszínre.

Ballonos vízadagolók az igényeid szerint

Hideg/forró, hideg/szobahőmérsékletű, hideg/forró/szénsavas automaták közül választhatsz, de a egegyszerűbb a kézi pumpa használata.

Szervíz

Munkatársaink gondos munkával tisztítják meg az autómatákat a vízkőtől és szennyeződésektől, hogy biztonságos, és tiszta ásványvizet fogyaszthass.

Láthatatlan szolgáltatás

Gördülékeny ügyintézés, észrevétlen szolgáltatás

A cégek életében a beszerzés körülményes és fárasztó munka, főleg, ha olyan elemi szükségletről van szó, mint a jó minőségű ivóvíz. A Montival nyugodtan koncentrálhatsz a fontosabb döntésekre, ügyfélszolgálatunk gondoskodik arról, hogy időben megérkezzen az ásványvíz, és megtörténjen a vízadagolók tisztítása. Az eredmény: friss, aktív munkatársak, hatékonyabb munkavégzés.
Vívd ki az elismerést a munkatársaidnál azzal, hogy egészséges, finom ásványvizet ihatnak, a cégvezetőnél pedig a zökkenőmentes, megbízható szolgáltatás beszerzésével.

Megbízható szolgáltatás

Mi nem csak védett vízadórétegből származó karsztvizet biztosítunk, hanem megbízható szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésedre.

Hitelesség

Vízadagoló automatáink tisztaságát ÁNTSZ engedély garantálja.
A Monti természetes ásványvíz az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság 442/Gy/2001 határozatában kapta meg a „természetes ásványvíz minősítést.

Segítőkész ügyfélszolgálat

A Lányok egyszerűen nem ismernek lehetetlent, és könnyen elérhetőek.

monti ballonos vízadagoló

Hazai termék, hazai munkatársak, valódi országos lefedettség

A Monostorapátiban feltörő ásványvizet helyben töltjük a 19 literes ballonokba. Innen szállítjuk országszerte 9 depóba. Így biztosítjuk, hogy közelről, gyorsan érkezzen meg hozzád az érintetlen, környezettudatos ásványvíz, legyen akár szükséged rá az ország legeldugottabb pontján.

Gördülékeny szervíz

A ballonos vízadagolók tisztítását félévente végezzük, ilyenkor a tisztításra szoruló gépet saját szervizünkbe visszük, helyére pedig egy tisztított, karbantartott vízadagolót állítunk be. Ezáltal Te csupán néhány percig maradsz ásványvíz nélkül.

9

Depó országszerte

3356591

PET palacktól mentették meg ügyfeleink a Földet 2020-ban

8034886

liter monsotorapáti vizet fogyasztottak el ügyfeleink 2020-ban

Készen állsz, hogy ezentúl finom, egészséges ásványvizet fogyassz?

A gombra kattintva töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat!